23 Nisan 2016 Cumartesi

Calvin Klein Beauty Edp 100 Ml Bayan Parfümü

Calvin Klein Beauty Edp 100 Ml Bayan Parfümü

Her yönüyle kendine güvenen kadının kokusu Calvin Klein Beauty, ışık saçan ve ilham veren sofistike bir koku. Kadının ruhunu tende yakalayan koku lilyuma yeni bir yorum getiriyor. Zamandan bağımsız yasemin, çiçeksi notaları yükseltiyor. Salt ambrette tohumları baharatlı sıcaklığı genişletiyor ve sedir ağacı kokuyu enerjik ve çekici kılıyor. Koku tendeki sofistike bir çiçek haline geliyor. 
Calvin Klein'nın beş yıl aradan sonra çıkardığı ilk kadın kokusu olan ve kendine güvenen, sofistike kadını tüm güzelliğiyle yücelten 'Beauty' ye herkesten önce sahip olma fırsatını kaçırmayın.
Calvin Klein Beauty gala çiçeğine getirilen yeni bir yorum. Gala çiçeği Calvin Klein Beauty'nin kalbi ve ruhu. Sofistike bir çiçek, kadınsılığın özü, aynı zamanda göz alıcı. Gala çiçeği ile yasemin esansı floral etkiyi çoğaltırken, ambrette tohumları çekici samimiyeti arttırıyor. Sedir ağacı canlı ve çekici bir güzellik getiriyor. Tepe notasında ısınmış ambrette tohumları, kalp notasında yasemin, gala çiçeği ve dip notasında sedir ağacı bulunuyor. Calvin Klein Beauty parfümü kadının iç güzelliğini dışa vuruyor, kendine güvenini arttırır, rahat ve çekici görünmesini sağlar.

Parfüm Mililitre : 100 ml
Parfüm Tipi : EDP
Kategori : Bayan

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

İnstagram Sihramiss

Parfümler

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Sihramiss | Kozmetik,Makyaj,Parfüm Blogu
Sihramiss Parfüm | Kozmetik